Bahusia

Fordonsanpassare till Bewa Intraf Fordonsteknik

Om Bewa Intraf Fordonsteknik
Bewa intraf Fordonsteknik AB anpassar fordon för sjuktransport, räddningstjänst samt privatanpassningar m.m. Företaget har 20 anställda och är beläget i Uddevalla. Vår omsättning är ca 42 milj SEK. Bewa Intraf Fordonsteknik AB ingår som dotterbolag till Bewa Intraf i Munkedal.

Byggnation, handikappanpassning, inredning och utveckling på ditt fordon.

Vi har under lång tid byggt om, anpassat och allt från handikappfordon, turnébussar, cross- och rallyservicebilar, sjuktransporter, kommunbilar till hantverkarfordon. En av våra styrkor är att anpassa fordon för funktionshindrade, handikappanpassning, vare sig det gäller rullstolsrobot, handreglage för bilkörning, vridplatta, låggolvslösning eller ramp till din minibuss. En annan styrka är inredning och montering på arbetsfordon.

Vi brinner för att hitta kreativa fordonslösningar som passar dig.

Om tjänsten
I rollen som Fordonsanpassare kommer du att få jobba med kundspecifika anpassningar av fordon. Du kommer att arbeta med inredning och anpassningar inom olika verkstadsprojekt, med på- och ombyggnationer av olika typer av fordon. Variationen i arbetet innebär att du behöver kunna vara lösningsorienterad och inte vara rädd för att testa nya lösningar. Arbetet kommer att utföras i en mindre grupp men dina arbetsuppgifter kommer mestadels att utföras självständigt.

Din erfarenhet
Vi tror du har utbildning inom teknikyrken som fordonsprogrammet, El-programmet eller liknande utbildning via Yrkeshögskola. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med slutmontering av fordon. 
Har du kunskaper inom elektronik och hydraulik ser vi detta som meriterande.

Din personlighet
Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, och driven. Har ett intresse av teknik, bilar eller elektronik. Du tycker om att jobba med händerna och är mån att få en bra slutprodukt. Du är praktiskt lagd och har ett öga för detaljer. Det är viktigt att du även är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

För mer information
Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 9 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Fordonsanpassare till Bewa Intraf Fordonsteknik