Boliden

Bergarbetare Skivpallsbrytning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Som bergarbetare inom Skivpallsbrytning kommer du att arbeta självständigt med uppgifter som förekommer inom storskalig brytning. Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan långhålsborrning, fjärrlastning och långhålsladdning. Beroende på dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer du att självständigt utföra ett eller flera arbetsmoment. 

Flertal platser. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.


Utbildning och Kvalifikationer
Gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav. Bergarbete och erfarenheter inom skivpallsbrytning är meriterande men inget krav. Körkort C och sprängkort är meriterande.

Vi söker dig som är engagerad och har ett driv till att ständigt lära dig nya saker. Är du intresserad av IT och teknik och vill utvecklas inom detta område kan tjänsten vara någonting för dig, men även kunskaper inom geologi och mekanik är meriterande. Du är serviceinriktad och som kan se helheten i produktionen, samt har lätt för att samarbeta. Du ska även kunna arbeta självständigt och våga ta egna initiativ. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden är en rökfri arbetsplats.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Andreas Eriksson, tfn: 0225-36773 och Arbetsledare Per Salåker, 0225-36742.

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Har du frågor om ansökan kontakta Rebecca Claesson, HR, 0225-36954 eller Henrik Norgren, HR, 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Sista ansökningsdatum är den 25 augusti 2019.  Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.


 


Ansök nu


 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Skivpallsbrytning