Boliden

Besiktare till Truckverkstaden

Arbetsuppgifter

Just nu står Aitikgruvan inför en expansion och tar ytterligare ett steg i vidareutvecklingen av dagbrottet. Vi utökar andelen transporter i egen regi och investerar till vår truckpark.Vi behöver därför fler engagerade, entusiastiska och ansvarsfulla medarbetare till vår verksamhet.

Arbetet som besiktare består i huvudsak av att besikta och bereda för gruvans större mobila utrustningar, truckar, dumprar och hjullastare. Dokumentera i underhållsystemet och vara med och föreslå åtgärder och förbättringar. 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt, ett brett tekniskt kunnande och en känsla för maskiner. Du har gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning. Tidigare erfarenhet av gruvmaskiner är meriterande. Kunskaper inom underhållsystemet Maximo är meriterande. Krav är att du kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkort.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Sammy Alatalo 0970-72 91 95.

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92, britt-marie.persson@adecco.se eller  Anette Ömalm tfn 070-211 47 96, anette.omalm@adecco.se.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 6 januari 2019. Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 6 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Besiktare till Truckverkstaden