Boliden

Diamantborrare

till Kankbergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en diamantborrare till Kankbergsgruvan, anställningsformen är en tillsvidareanställning. Som diamantborrare på Boliden kommer du till största delen att ägna dig åt borrning under jord, men även viss service av maskinerna förekommer. Du kommer att arbeta FM- och eftermiddagsskift måndag till söndag. 

 

Hos oss får du ett spännande och utmanande arbete med chansen att bygga ett givande yrkesliv. Om du har kompetens och vilja så kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter.

 

Du kommer att bli en del av ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt. Vi vet att samarbete skapar teamet - och det är någonting vi aldrig kommer att tumma på. Här är det laget framför jaget som gäller!

 

På Boliden blir du en del av en företagskultur med sunda värderingar där säkerhet är A och O. Vi låter ledorden omsorg, mod och ansvar genomsyra allt vi gör, och alla medarbetare arbetar aktivt för en säker arbetsplats där arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du som söker den här tjänsten ser vi har fullbordad gymnasieutbildning, helst med teknisk inriktning. Om du har tidigare erfarenhet av diamantborrning eller annan erfarenhet från gruva eller service/underhållsarbete så är det meriterande. Vidare så är B-körkort en förutsättning för att söka den här tjänsten.

 

Som person hoppas vi att du är en initiativtagande person med hög integritet och ansvarskänsla. Du trivs lika bra med att arbeta själv som du gör i grupp och ser till att ditt arbete håller lika hög kvalitet som diamanterna i borrarna!

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Andro Grahn, 0910-70 5768 andro.grahn@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 07- 601 69 18 ,  Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95,

 

Sista ansökningsdatum är 28:e April 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 1 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Diamantborrare