Boliden

Fastighetsskötare

till Anrikningsverket

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsskötare vid Anrikningsverket i Boliden så är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra förebyggande underhåll och reparationer av våra fastigheter samt andra förekommande byggnadsjobb, vilket kan innebära att arbete med trä, betong och plast men även ventilation, larm och sprinkler.

 

Arbetet kan innebära tillverkning av enstaka detaljer och renoveringar samt ombyggnationer av fastigheter och byggnader.

 

Du arbetar dagtid i en arbetsgrupp på två personer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna bygg/byggteknisk inriktning tillsammans med erfarenhet inom arbetsområdet. Har du dessutom kunskap om ventilation, larm och sprinkler så ses det som meriterande, även erfarenhet av att arbeta med fastighetsskötsel ses som mediterande.

 

Arbetet utförs till stor del självständigt, så det är viktigt med personligt ansvar för kvalitet och prestation. I tjänsten ansvarar du för att planera och strukturera upp ditt arbete.

 

Vi ser gärna att du har god datorvana då vi arbetar i underhållsystem med arbetsorder. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Terese Forsell, tel. 0910-77 4383 terese.forsell@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070-601 6918 Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95,

 

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 31 Oktober 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 18 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fastighetsskötare