Boliden

Gruvgeolog, vikariat

till Kristinebergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med kartering av diamantborrkärnor, samt stöttning i administrativa uppgifter. I arbetet ingår även malmtolkning, enkel mätning och borrplanering. Du arbetar i nära samarbete med gruvans personal så en viktig del av arbetet är att förmedla uppdaterad information rörande gruvans geologi, muntligt så väl som skriftligt. Anställningen avser ett vikariat på ca 10 månader.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har akademisk utbildning eller gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot naturvetenskap/teknik. Du ska också ha eftergymnasial utbildning i Geologi eller erfarenhet från produktion i gruva. Erfarenhet från gruvmiljö samt kunskaper i geologi är meriterande. Vi ställer krav på noggrannhet, god analysförmåga, kreativitet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. Du har B-körkort och datorvana, och du ska ha goda kunskaper i svenska tal och skrift.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef Geologi Maria Tuomi, tfn 0910-70 5189.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Rekryteringen kan ske löpande, men sista ansökningsdag är den 29 november. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvgeolog, vikariat