Boliden

Kross- och bandmekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Service och underhåll av kross och bandserier. Arbetet bedrivs huvudsakligen på vår kross och uppfodringsanläggning under jord. Där kommer du att arbeta med förebyggande underhållsinsatser (reparationer, utbyte av komponenter och rengöring) och åtgärda akuta stopp. Skiftformen är förnärvarande K2, så kallad 7+7. Avsikten är att förändra skiftformen till K3. Tjänsterna är tillsvidaretjänster.


Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha minst gymnasial utbildning med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet från service och underhåll av liknande utrustningar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Lars Holmqvist, tfn 0910-70 5824.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, 0910-77 4103.  


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

Urval sker löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha in din ansökan senast den 6 maj 2019Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Renström . Publicerat : 11 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Kross- och bandmekaniker