Boliden

Maximo Administratör- Vikariat

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Drivs du av förbättringsarbete, att utveckla och systematisera, möten med människor och vill ha ett omväxlande arbete? Vi söker en vikarierande systemadministratör för underhållssystemet Maximo i Bolidenområdet! Anställningsformen är en visstidsanställning och längden på vikariatet sträcker sig till 2022-09-30

 

Du kommer att ha en samordnande roll i vårt arbete med att implementera, uppdatera och förbättra arbetssätt i det befintliga underhållsystemet. Du kommer även att arbeta med samordningsfrågor i ett koncernperspektiv då Maximo är ett koncerngemensamt system. Rollen innebär att du blir Bolidenområdets representant för Maximo och kommer att medverka i den Centrala förvaltningsgruppen med övriga administratörer inom Boliden Gruvor. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som registervård. Strategiskt jobbar du tillsammans med underhålls och produktionschefer i gruvområdet. 

 

Vi strävar mot ett gemensamt arbetssätt när det gäller planering och beredning. En viktig uppgift är att utveckla verktyg för uppföljning av nyckeltal som ett stöd till verksamheten. Du bör ha kunskap om standardiserat arbetssätt och Lean-metoder.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har universitetsutbildning med inriktning mot teknik eller systemteknik alternativt annan utbildning kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet från arbete med Maximo eller andra liknande affärs-/ underhållssystem, gärna från tung industri, samt vana att arbeta i projektform.

 

Som person har du ett högt driv och förmåga att arbeta självständigt mot uppställda mål med hela vår organisation. Du är service inriktad och kommunikativ samtidigt som du trivs med att arbeta i olika nätverk, arbetsgrupper och projekt med frågor kring underhåll, förråd, inköp, produktion och ekonomi. Du har även ett stort intresse och en vilja att såväl utbilda som att utveckla. Vi förutsätter att du är bra på att formulera dig såväl muntlig som i skriven text, på Svenska och Engelska. B-körkort är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Anders Waleij, anders.waleij@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070-601 69 18, Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Sista ansökningsdag är 15 april 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansöka

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Renström . Publicerat : 6 april

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Maximo Administratör- Vikariat