Boliden

Mekaniker Grävservice

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som Produktionsservice Mekaniker kommer Du att utföra förebyggande underhåll på grävmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår det bland annat att byta olja och filter i maskiner, byta ut slitagedelar på grävskopor, utföra övrig service och underhållsuppgifter. Största delen av arbetet görs ute på fält men det förekommer även arbete inne på egen verkstad. Du kommer att tillhöra en grupp bestående av tolv stycken Produktionsservice Mekaniker.

 

Tjänsten är förlagd till skiftgång.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har gymnasialutbildning med industriteknisk inriktning eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande arbete. Kunskap om processindustri eller tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.

 

Vi ser gärna att Du har en bakgrund som maskinförare alternativt mekaniker, besiktare eller har fordonsteknisk bakgrund. Det är meriterande om Du har utbildning inom Heta arbeten. SSG, Mobilarbetsplattformsutbildning och Fallskyddsutbildning. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

 

Som person är Du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Att arbeta med ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Du förväntas aktivt delta i ständiga förbättringsarbeten, arbetsplatsträffar och utbildningsinsatser. Det är bra om Du har god fysik då arbetet stundtals är fysiskt ansträngande.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Mattias Leskinen  tfn 0970-72 93 51.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren 0970-72 91 72.

 

Sista ansökningsdatum är 18 mars 2021 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 april . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 6 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker Grävservice