Boliden

Mekaniker KaldoRaff

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka våra arbetslag med en mekaniker till vårt platsnära underhåll mot e-kaldo, blykaldo och blyraffineringen. Platsnära underhållet arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionsanläggningar för processavsnittet nischer. Det mekaniska underhållet spelar en viktig roll i arbetet med att säkerställa kvalité och volymer i Rönnskärs processer.

 

Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du utför reparationsarbeten på mekanisk utrustning samt arbetar med förebyggande underhåll. Du är med och bidrar till teknisk utveckling. Arbetet innefattar även att tillverka och reparera befintlig utrustning samt att tillverka och montera mindre stålkonstruktioner. Tjänsten är förlagd på dagtid.

 

Du deltar aktivt i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, förbättringsgruppsmöten och utbildningsinsatser av olika slag.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att bygga goda relationer samt har ett praktiskt handlag. Då en stor del av arbetet sker på egen hand är det önskvärt att du tidigare arbetat med mekaniska arbetsuppgifter självständigt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Gymnasieutbildning med relevant inriktning t.ex. industriprogrammet

• Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Goda allmänna IT-kunskaper

• Grundläggande kunskaper i svenska och engelska

• B-körkort

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av svetsning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av pumpreparationer. 

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm. 

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Johan Marklund, johan.emil.marklund@boliden.com

tfn 0910-77 39 17

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Johan Widmark, IF Metall

tfn 0910-77 32 85

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 31 77, E-mail: emil.lindholm@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 11 april 2021

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 6 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker KaldoRaff