Boliden

Mekaniker Truckverkstad

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, exempelvis bergtruckar, hjullastare, väghyvlar och bandtraktorer. I arbetet ingår även komponent rep och förbättringsarbeten. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Dokumentation av arbetet sker i underhållssystemet Maximo. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående. B-körkort är ett krav.

 

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Vi tillämpar löpande anställning, så sök idag.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

 

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Driftledare Kim Falk 0970 72 90 22 

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren 0970-72 91 72.

 

Sista ansökningsdatum är 16 maj 2021.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 14 timmar sedan . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 9 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker Truckverkstad