Boliden

Planerare Bilar och Lastbilar

Gällivare

Full time

JOB_003547

 

Arbetsuppgifter

Som Planerare kommer du att följa upp, utvärdera och analysera data för att öka driftsäkerheten och tillgängligheten på bilar och lastbilar. Hantera och följa upp reservdelar, komponenter och underhållskostnader. Samordna av- och påställning av bilar, försäkringar, besiktningar etc. Agera Planerare och Beredare enligt interna arbetsflöden i Maximo, samarbeta med både interna och externa leverantörskontakter. En viktig del i ditt arbete är att vara spindeln i nätet med att strategiskt förbättra och driva underhållet framåt, planera/bereda underhåll och administrera behörigheter på tankstationer.

 

Du kommer att vara representant för mobila maskiner i den lokala kemikaliegruppens arbete samt vid behov agera vikarierande arbetsledare.

Inköp och fakturahantering ingår i rollen och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vid beredning förekommer krävande arbetsställningar och hantering av tungt material. Resor förekommer i tjänsten.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom fordon, teknik eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. Som person är du ansvarsfull, engagerad och har förmåga att självständigt och tillsammans med andra arbeta mot uppsatta mål. Du är noggrann och strukturerad med en kommunikativ förmåga. Om du har kunskap i Maximo och erfarenhet av kemikaliehantering samt från beredning/planering är det meriterande.

 

Krav är att du har erfarenhet från underhåll av lastbilar och bilar, har goda datakunskaper, att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt att du har lägst körkort klass B.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Driftledare Henrik Rynbäck tfn 070-602 27 86, henrik.rynback@boliden.com

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Anna-Lena Olofsson tfn 070-508 59 37, anna-lena.olofsson@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 11 december 2022.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 23 november

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare Bilar och Lastbilar