Boliden

Processoperatör till Svavelproduktverket

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Vi söker en processoperatör till svavelproduktverket som kan planera, styra och övervaka processer och utrustning inom sitt arbetsområde så att bästa möjliga produktionsresultat uppnås med avseende på kvantitet, kvalitet och miljö.

En vanligt förekommande arbetsuppgift är övervaka och säkerställa kvalitet, rondering och åtgärder kring dessa. I arbetsuppgifterna ingår även kontakter inom egen och mot andra avdelningar, produktionsrapportering, utföra ronder och schemalagda kontroller, initiera och i vissa fall utföra underhållsinsatser samt rapportera avvikelser och anläggningsbrister. Arbetet är ibland fysiskt krävande.


Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete där städning för att hålla god ordning och reda är en del av det dagliga arbetet.Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara kvalitetsmedveten och ha bra samarbetsförmåga. Förutom rätt teoretisk bakgrund krävs god fysik, ett praktiskt sinnelag samt förmåga att effektivt prioritera bland olika arbetsuppgifter. Personliga egenskaper värderas högt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Processoperatörsutbildning, drifttekniker/maskinistutbildning alternativt slutförd gymnasieutbildning. 
  • Grundläggande IT kunskaper.       
  • Grundläggande kunskaper i engelska.
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet.      
  • B-körkort.

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i processindustri, arbete med eller andra ABB-styrsystem, samt erfarenhet av truckkörning.  Arbetet bedrivs i skiftlag och specifika arbetsuppgifter förekommer på de olika driftavdelningarna. Skiftgång samt dagtid förekommer.


Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi arbetar med ständiga förbättringar, i förbättringsgrupper ges alla möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla arbetet. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende kön, ålder, etnicitet mm.Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta
Torbjörn Wermelin, 
torbjorn.wermelin@boliden.com
tfn 0910-77 38 41

Facklig information

Facklig information lämnas av
Johan Widmark, IF Metall
tfn 0910-77 32 85


Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Wilma Nyman, Human Resources, tfn 073-0661069, E-mail: wilma.nyman@ext.boliden.com

Vi vill ha in din ansökan senast den 20/10 2019


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör till Svavelproduktverket