Boliden

Semestervikariat - Mekaniker/Svetsare till Svetshallen

Arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer Du att utföra reparationsarbeten och förebyggande underhållsarbete på mekanisk utrustning och anläggningar i Gruvan. Du kommer att tillverka och reparera reservdelar och utrustning på verkstad, även annan service och underhållsuppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Erfarenhet av Mig/Mag, MMA är meriterande, samt kunskaper om gruvmaskiner och underhåll. Vi söker dig med engagemang och intresse för arbetsområdet. Arbetet sker i tätt samarbete med arbetsledare, beredare, planerare, maskinoperatörer och fu-personal. Arbetstiden är förlagd till K2 kontinuerlig skiftgång med förmiddag och eftermiddagsskift.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med Industriteknisk inriktning, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av gruvmaskiner och underhåll av dessa är meriterande. Vi söker Dig med engagemang och intresse för arbetsområdet. Du är serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. C-körkort är meriterande och B-körkort är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare, Mikael Larsson 0970-72 92 80 eller Arbetsledare, Mattias Leskinen 0970-72 93 51.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Joakim Davidsson 0970-72 90 28.

 

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är 29 februari 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 20 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Mekaniker/Svetsare till Svetshallen