Boliden

Semestervikariat - Smörjtekniker FU

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer i första hand att innefatta smörjning av utrustning i anrikningsverket. Besiktning av utrustningen är en viktig del av arbetet. Arbetet är varierande, självständigt samt utvecklande. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling men ställer stora krav på ansvarstagande och noggrannhet.

 

Arbetet styrs delvis av ett smörjprogram där information om smörjpunkter och smörjmedel finns inlagda. Inom FU jobbar vi med ständiga förbättringar. 

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha industriteknisk utbildning kombinerad med erfarenhet från arbete i anrikningsverk. Du är självgående med stort engagemang och intresse för arbetsuppgiften. Arbetet kräver ett stort ansvar och noggrannhet eftersom smörjning är ett viktigt uppdrag. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Jonas Johansson-Jänkänpää, tfn. 0970-72 92 13.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

 

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är 29 februari 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Smörjtekniker FU