Boliden

Semestervikariat - Ventilationstekniker

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med drift och underhåll av ventilationsanläggningar. Inom gruppen fastighetsservice som Du kommer att ingå i finns ett brett spektrum av olika uppgifter. Som ventilationstekniker kommer Du att bli involverad i många typer av aktiviteter rörande provtagningar, förebyggande underhåll och reparationer. Tyngdpunkten av tjänsten är inom fastighetsunderhåll, men det förekommer även andra anläggningar. I befattningen krävs dessutom mycket god förmåga att kunna samarbeta med övriga funktioner i Aitik då verksamheten omfattar samtliga avdelningar. Arbetet är förlagt till stor del utomhus, befattningen tillhör Fastighetsservice och rapporterar till arbetsledaren för Fastighetsservice.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning mot underhåll alternativt har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du har god datorvana, samt erfarenhet av underhållssystemet Maximo. B-körkort är ett krav.

 

Som person förväntas Du ha en positiv grundinställning, att själv kunna ta ansvar för ditt arbete och ta egna initiativ i att utvecklas inom rollen. Vidare vara struktu­rerad, flexibel och ha en god ana­lyt­isk förmåga, samt att vara engagerad i olika under­hålls­relaterade frågor.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Lars Olausson 0970-72 92 53.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Britt-Marie Persson 0970-72 96 74.

 

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är 29 februari 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Ventilationstekniker