Boliden

Underhållsingenjör, Truckverkstad

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att öka tillgänglighet och driftsäkerhet på Aitiks mobila maskiner. Att kontinuerligt jobba med planeringen av flak, skop- och komponentbyten och optimera bytesintervallerna utefter utfall och tillverkarnas rekommendationer. Du kommer att vara delaktig vid framtagande av anslagsärenden rörande större kostnadsposter ex. helrenovering av maskiner, samt löpande inköp och fakturahantering. Du kommer att driva aktiviteter rörande mätetal och kostnadsuppföljningar. I vårt underhållssystem Maximo kommer du att ansvara för maskinregister (nyuppläggningar, avetableringar och uppdateringar av maskiner). Arbetstiden är förlagd till dagtid och resor förekommer i tjänsten. 

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot maskinteknik eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

 

Som person har du ett positivt synsätt, är självgående, noggrann och strukturerad.

Du har ett gediget intresse för underhållsfrågor, är medveten om mål och kvalité och kan snabbt anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du har en kommunikativ förmåga och kan både i grupp och självständigt arbeta mot uppsatta mål.

Ett krav är att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt att du har körkort klass B.

 

Meriterande är om du har erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, eller processindustri. Goda kunskaper i teorier och metoder för underhåll av tunga maskiner. Insikt i hur ett fungerande förebyggande underhåll byggs upp samt förstår dess mål och syfte. Meriterande är även kunskaper i underhållssystemet Maximo eller liknande.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Driftledare Henrik Rynbäck tfn 070-602 27 86. 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson tfn 070-508 59 37.

 

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 30 april 2021. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 7 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjör, Truckverkstad