Boliden

Underhållstekniker-vikariat

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarierande Underhållstekniker i Renströmsgruvan. I arbetet ingår att tillsammans med arbetsledningen analysera status på maskiner och utrustning och initiera förbättringsarbeten. Anställningen är en allmänvisstid och vikariatet sträcker sig till 2022-08-31

 

Du deltar i metodutveckling och driver utveckling av vårt arbetssätt i underhållssystemet Maximo. Att utvärdera och följa upp utfört arbete som underlag till förbättringar är också en viktig del liksom att utbilda och sprida kunskaper i vår organisation.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har en social förmåga och kan skapa och bibehålla relationer inom och utom organisationen. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha en helhetssyn av verksamheten, en god struktur och vara analytisk. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete och tycker om att variera mellan att jobba självständigt och i ett team med dina kollegor. Arbetet kan innebära komplicerade frågor och emellanåt vara tålamods-prövande och det ställer krav på att du tycker om att lösa problem, körkort B är ett krav.

 

Vi ser att du har en gymnasieutbildning inriktad mot teknik, vana av att jobba i underhållssystem. samt datavana, Office, CAD system. Har du relevant högskoleutbildning inom underhåll är detta meriterande

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Anders Waleij, 0910-70 56 01, anders.waleij@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, 070 601 69 18, Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Sista ansökningsdag är 15 april 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Renström . Publicerat : 7 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållstekniker-vikariat