Fasticon

Drifttekniker

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 15 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.

 

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder och kommersiella lokaler åt olika aktörer varav 5 800 ligger i vårt eget bestånd. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor.


Einar Mattsson söker drifttekniker

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB strävar hela tiden efter att skapa värden för våra kunder, samarbetspartners och staden. Vill du vara en del av nästa kapitel och växa inom Einar Mattsson kan det vara dig vi söker.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som drifttekniker får du möjlighet att arbeta med ett brett fastighetsbestånd bestående av bostäder bevarade ända från 1650-talet fram till nutid. Med kunden i fokus ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel samt uppföljning utifrån den operativa planeringen.

 

Du kommer att vara involverad i projektledningen av enklare teknikprojekt samt framtagande av mediestatistik/rapporter och annan nödvändig dokumentation. Ytterligare en viktig del i denna tjänst består i att utföra energioptimering, samt delta i analysarbetet av energianvändningen i fastigheterna. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.

 

Fler exempel på arbetsuppgifter:

• Ta emot, följa upp och hantera arbetsorder via anvisat ärendehanteringssystem enligt gällande rutiner. 

• Ansvara för och utföra strukturerad tillsyn, skötsel och underhåll för drifttekniska installationer enligt våra rutiner.

• Utföra felsökning vid tekniska avvikelser/driftstörningar med följande felavhjälpande underhåll för drifttekniska installationer. 

• Ansvara för och utföra utredningar/rapportskrivning gällande inomhusklimat och försörjningssystem samt framtagande av åtgärdsförslag.

• Utföra löpande övervakning av fastighetens medieanvändning och vid avvikelse analysera resultat och rapportera till utsedd funktion. 

• Medverka till att uppdragen utförs enligt avtalens innehåll avseende tekniskt utförande, föreskriven kvalité/miljö/arbetsmiljö, lagar, avtal och personliga uppträdande. 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfaren som drifttekniker med hög teknisk kompetens inom VVS (med fördel vatten och värme), ventilation, el, kyla och datoriserade styr- och reglersystem. Du har stark förståelse för hur du ska analysera påverkande faktorer i de drifttekniska systemen och har god program- och datavana. Du har relevant gymnasial/eftergymnasial utbildning inom området alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.

 

Som person är du självgående och har mycket god samarbetsförmåga och du talar och skriver god svenska. Du är nyfiken och öppen för nya lösningar och lär dig gärna nytt. Du har god social förmåga och ser värdet av goda relationer både internt och externt.

 

Då du i denna tjänst kommer du att vara involverad i projektledning är du orädd för att ta egna beslut och initiativ. Du ser ditt eget ansvar i de olika arbetsmomenten och är steget före samtidigt som du kan komma med kreativa lösningsförslag till arbetsgruppen vid behov.

 

Det är meriterande om du är utbildad inom KMA-system.

 

B-körkort ett krav.

 

 

Einar Mattsson erbjuder dig

Einar Mattsson erbjuder ett spännande och utmanande arbete där arbetsuppgifterna är varierande och du jobbar med frihet under eget ansvar.

 

Einar Mattson genomgår en digitaliserings- och moderniseringsresa med många spännande projekt som du kommer få vara en del av. För rätt person finns goda möjligheter att växa i rollen på sikt.

 

 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson AB med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Rosenlundsgatan 58

118 63 STOCKHOLM

Titel

Drifttekniker

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Drifttekniker