Fasticon Kompetens

Förvaltare för framtida konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du, eller vill du bli konsult och är på jakt efter uppdrag inom fastighetsförvaltning? Skicka in din ansökan till oss idag!

 

Tjänsten

För framtida konsultuppdrag söker vi på Fasticon Kompetens dig som vill arbeta som fastighetsförvaltare i Göteborg eller andra delar av Västra Götaland. Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och vill gärna komma i kontakt med dig som vill bli uthyrd konsult eller arbeta som underkonsult inom fastighetsförvaltning.

 

Som fastighetsförvaltare ansvarar du självständigt för förvaltningen av dina fastigheter, utifrån ett tekniskt och/eller ett ekonomiskt perspektiv. Uppdraget du har blir att tillsammans med kunden planera och utveckla fastigheterna så att de möter verksamhetens behov.

 

Våra konsultuppdrag har en normal varaktighet på 6-12 månader och kan omfatta både deltid- och heltidstjänster.

 

 

Kvalifikationer

• Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet

• Du har genom din kunskap och erfarenhet ett starkt helhetsperspektiv och förstår fastigheters korta samt långsiktiga tekniska krav och möjligheter

• Du har god kunskap vad gäller avtal, hyresjuridik och entreprenadbestämmelser

• Erfarenhet av att driva projekt

 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du är en trygg och stabil person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt driver dina processer med hög affärsmässighet. Då rollen som förvaltare innebär mycket kontakt både med samarbetspartners och hyresgäster är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter goda relationer.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Då detta är en annons för kommande konsultuppdrag ser vi fram emot att kontakta dig när vi får in ett uppdrag som kan vara aktuellt för just dig. Våra konsultprocesser går riktigt fort, då vi kör så det ryker! Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Lilla Torget 4

411 18 Göteborg

Hemsida

www.fasticon.se

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Projekt

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Förvaltare för framtida konsultuppdrag