Fasticon

Projektledare installationer

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Lidl öppnade sina första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.


Projektledare med fokus på installationer

Lidl växer snabbare än någon annan kedja i branschen. Det sker en ständig expansion med nya platser, samarbeten och idéer och de har många spännande projekt inom sitt fastighetsbestånd. Därför söker Lidl nu en projektledare med fokus på installationer till deras huvudkontor i Barkarby. Häng med på Lidls utmanarresa!

 

Om tjänsten

Verksamheten är uppdelad i fyra regioner som utgår från Örebro, Malmö, Göteborg och Stockholm och det är till Lidls centrala fastighetsavdelning i Stockholm de nu söker en projektledare med installationskompetens.

 

Din huvudsakliga uppgift är att vara ett expertstöd inom installationer och ge samtliga byggprojektledare i landet rätt förutsättningar för att driva sina byggprojekt.

 

Det här gör du genom att: 

• projektera och utveckla konceptuella handlingar som kommer från vårt internationella moderbolag Lidl International.

• leda externa konsulter beståendes av tekniska discipliner inom VVS, el och styr och övervakning.

• optimera energi och prestanda samtidigt som du strävar efter enkla och kostnadseffektiva system som driftorganisationen kan ta över.

 

Du arbetar även med arbetsuppgifter så som att: 

• samordna interna projektgrupper,

• se till att Lidls fastighetsavdelning följer det senaste regelverket inom byggbranschen.

• hantera och genomföra upphandlingar.

• informera och utbilda våra operativa byggprojektledare.

• hantera externa kontakter som leverantörer.

• följa upp våra mål rörande kvalitet i byggproduktionen.

 

Du kommer vara Lidls övergripande installationsexpert och ha ett nära samarbete med kollegor vars primära uppgift är arkitektur och konstruktion. Ni kommer tillsammans i ert arbete gemensamt ta fram ett fullskaligt koncept för olika butikstyper. Du kommer bland annat jobba med energioptimering, solcellsanläggningar, elbilsladdare och kylteknik.

 

Arbetet passar dig som har bred erfarenhet från installationer samt projektering och/eller inom entreprenörsledet. Du trivs även med att arbeta självständigt i högt tempo samt med ett stort antal varierande uppgifter både inne på kontor och ute i byggproduktion.

 

Hos Lidl får du helt enkelt möjlighet att ta ansvar, goda karriärmöjligheter och arbeta i ett härligt och motiverande team. 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning och/eller har dokumenterad erfarenhet från installationsteknik inom fastighets- och byggbranschen.

 

Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du har en god analytisk förmåga och arbetar resultat- och målinriktat, samt driver ditt arbete mot uppsatta mål och resultat självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du en god kommunikatör som kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

 

Det är meriterande ifall du kan tyska.

 

B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten 

 

 

Vad Lidl erbjuder dig

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av Lidls värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

 

Du hittar Lidl på deras toppmoderna huvudkontor där de har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i deras butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

 

 

Om Lidl

Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

 

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som administratör på Portfolio Management avdelningen passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75.

 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Lidl Sverige

Barkarbyvägen 5

177 45 Järfälla

Hemsida

www.lidl.se/

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

https://twitter.com/lidlsve

Titel

Projektledare installationer

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Projektledare installationer