JM

FASTIGHETSTEKNIKER TILL JM@HOME

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Är du en erfaren fastighetstekniker som brinner för att ge kunden bästa möjliga service? Tycker du dessutom att det låter spännande att vara med och utveckla JM@home som varumärke och drivs av en entreprenöriell arbetsmiljö? Då kan det vara dig vi söker! 

 

Vi har byggt bostäder i över 70 år, och gett tusentals bostadsrättshavare ett tryggt boende. För varje ny fastighet har vi dessutom tagit fram en ekonomisk plan och förvaltat föreningen fram tills tvåårsbesiktningen. Nu kan vi erbjuda mer än så. Vi har nämligen samlat all vår kompetens inom JM@Home AB, som ett tryggt förvaltningspaket för bostadsföreningar i JM-producerade fastigheter.  

 

JM@home är inne i en stor expansionsfas och nu söker vi Fastighetstekniker som vill bygga affären för att ge våra kunder ett bekymmersfritt, tryggt och nytänkande boende. Som Fastighetstekniker ska du dela samma affärsdriv och servicekänsla som övriga medarbetare på JM@home.  

 

Din roll 

Som Fastighetstekniker på JM@home tillhör du enheten Teknisk förvaltning som arbetar med drift och förvaltning i Storstockholm.

I rollen som Fastighetstekniker kommer du bland annat att: 

  • Utföra inre och yttre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll enligt skötselavtal som JM@home har med bostadsrättföreningar. 
  • Planera och utföra enklare underhåll och reparationsåtgärder hos boende. 
  • Ansvara för materialinköp. 
  • Kunna hämta serviceordrar i handdator och planera, utföra och återrapportera till kund. 
  • Ansvara för god dialog med både externa kontakter i form av kunder och samarbetspartners och interna inom företaget. 

Din profil 

Vi söker sig som har minst tre års relevant erfarenhet av liknande arbete och vi ser gärna att du är utbildad fastighetsskötare eller fastighetstekniker. Alternativt har du tillgodogjort dig motsvarig kunskap på annat sätt. Vi ser det som meriterande om du har teknisk kunskap inom VVS, ventilation, el, styr- och reglerteknik samt tidigare erfarenhet av bostadsrättsföreningar. 

 

För att passa in i rollen som Fastighetstekniker på JM@home är det viktigt att du har en vilja och förmåga att ”leverera” mot uppsatta mål. Du brinner för att ge kunden god service och är strukturerad och planerar ditt arbete. Vi ser gärna att du har god social förmåga och arbetar löpande med att förmedla JM@homes utbud till våra kunder. 

 

I rollen är B-körkort ett krav. Vidare är det även ett krav att behärska svenska språket i både tal och skrift samt ha goda kunskaper i Office-paketet. 

 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar JM@home med Newsec. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Emelie Sahlsten på 070-012 52 57 eller emelie.sahlsten@newsec.se.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb FASTIGHETSTEKNIKER TILL JM@HOME