JM

TEKNISK FÖRVALTARE TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Arbetar du som teknisk förvaltare och letar efter nästa steg i karriären? Drivs du av god service och kundrelationer? Nu ges en unik möjlighet att ta del av JM@homes spännande utvecklingsresa där du kommer vara en viktig person som tar hand om JM byggda flerbostadshus då projektet övergår i förvaltningsfas. Låter detta intressant för dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag! JM@home är inne i en stor expansionsfas och söker nu en teknisk förvaltare som vill vara med och skapa något från grunden. För att lyckas i rollen ska du var lösningsorienterad, dela samma affärsdriv och servicekänsla som övriga medarbetare hos JM.

 

 

Om tjänsten

Som teknisk förvaltare hos JM@home kommer ditt fokus ligga på att säkerställa leveransen till våra kunder som är bostadsrättsföreningar och samfälligheter för ägarlägenheter. Du kommer att samarbeta med våra Projektledare, Garantiavdelning, Underleverantörer och vara ytterst ansvarig för all kundkontakt mot styrelsen för bostadsrättsföreningen eller samfällighet. Med hög servicekänsla säkerställer du att kundens mål i förvaltningsavtalet uppfylls på bästa möjliga sätt. Med hjälp av din expertis kan våra kunder vara trygga med att de får rätt hjälp att hantera sina ärenden på bästa sätt.

 

Exempel på arbetsuppgifter

Agera kravställare gentemot JMs underleverantörer och kunds sidoleverantörer

Tillsyn över att myndighetskrav (exempelvis besiktning av hissar etc.) och se att dessa genomförs samt administrera arbetet

Upprätta underhållsplaner och utföra underhållsbesiktning

Upphandling av underhållsåtgärder

Skadereglering (stötta genom att föra dialogen med försäkringsbolag åt bostadsrättföreningar)

Bygglov och myndighetskontakter

Kontakt med styrelser, boende, kollegor, entreprenörer och andra intressenter

Rapportering av ärenden till styrelse och representera JM@home på styrelsemöten i tekniska frågor. Vissa möten kan ske på kvällstid.

 

 

Din profil

Minst 5 års erfarenhet inom drift och underhåll från fastighetsbranschen

Relevant utbildning inom bygg alternativt fastighet, eller tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll

B - körkort

God kunskap av fastighetssystem och installationer

Förhandlingserfarenhet

Erfarenhet av kvalitets och miljöarbete

Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift

 

För att trivas i rollen som teknisk förvaltare hos JM@home ser vi att du trivs bra med att träffa mycket människor, att bygga relationer kommer naturligt för dig. Du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete samtidigt som du genom god kommunikation och ledarskapsförmåga kan peka ut riktningen för andra. Du driver självständigt ditt arbete framåt och är bra på att bedöma vad som behöver prioriteras när det behövs. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och ser det som självklart att hålla dig uppdaterad inom regelverk och expertis.

 

 

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

 

 

Kontakt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer vara stationerad på vårat kontor i Stockholm. Vi rekryterar löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

 

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig HR chef Jesper Sjölin på jesper.sjolin@jm.se eller på 08-7828569 alternativt rekryterande chef Lena Lindgren på lena.lindgren@jm.se eller på 08-7821860

 

”Med tanke på att JM@Home klassas som ett betalinstitut genomför vi utdrag ur belastningsregister samt en kreditupplysning på samtliga medarbetare vid anställningsförfarandet”.

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TEKNISK FÖRVALTARE TILL JM@HOME AB