Visar arbetsgivare som börjar på 'E' (2 st)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö Alla

 • Ernst Rosén

  Företagsfakta

  Ernst Rosén äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i de centrala delarna av Göteborg, Alingsås och Lerum.

  Företagscentret Nääs Fabriker utmärker sig i beståndet, bland annat genom det unika Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Ernst Rosén bedriver också byggverksamhet genom det helägda dotterbolaget Flodén Byggnads AB.

  Tillsammans med Ivar Kjellberg Fastighets AB äger Ernst Rosén även Aranäs AB, den enskilt största fastighetsägaren i Kungsbacka. 

  Ernst Rosén bedriver och utvecklar verksamheter för långsiktig avkastning och kundnöjdhet. Mod och kreativitet ska inte bara genomsyra fastighetsförvaltningen, utan även engagemanget i den investeringsverksamhet som bolaget bedriver.

  Ernst Rosén äger totalt ett 100-tal fastigheter, varav ett 40-tal genom Aranäs som ägs till 50 procent. För Ernst Rosén representerar fastigheterna ett uppskattat värde om 5,2 Mdr. Bolaget har varit verksamt i branschen i över 60 år och är idag ett stabilt familjeföretag i fjärde generation.

   

  Läs mer !
 • ExpanderaMera

  ExpanderaMera är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag inom bygg- , anläggning-, mark-, installation och fastighetsbranschen.

  Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och är en rekommenderad bemannings- och rekryteringsleverantör av Sveriges Byggindustrier och Byggmästarföreningen.

  Vi erbjuder små, medelstora och stora byggbolag ökad flexibilitet genom att hitta kostnadseffektiva lösningar inom rekrytering, bemanning och entreprenad.

  Genom mångårig erfarenhet av byggbranschen har vi den kunskap och det nätverk som krävs för att snabbt och effektivt kunna erbjuda våra kunder kompetent personal på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan.

  Genom vår styrka att rekrytera duktiga medarbetare från olika regioner i Sverige och erbjuda dem ett spännande, utvecklande, omväxlande arbete deltar vi aktivt i förändringsarbetet inom byggindustrin.

  ExpanderaMera har ett omfattande nätverk runt om i landet och kan därigenom bidra till ökad utjämning mellan områden med olika efterfrågan på arbetskraft.

  ExpanderaMera är den naturliga samarbetspartnern för byggbolag som vill bibehålla sin handlingsfrihet över tiden. Vi vill även vara det naturliga valet för yrkesarbetare och tjänstemän inom byggsektorn när det är dags att söka sig vidare.

  ExpanderaMera hyr ut och rekryterar personal inom yrken som: snickare, betongarbetare, byggnadsarbetare, träarbetare, markarbetare, anläggningsarbetare, hantverkare, byggtjänstemän, byggnadsingenjörer, byggchefer.

  ExpanderaMera är auktoriserat av Almega. Detta ger dig som kund bl.a. en garanti för att vi följer lagar och regler. Klicka här för att läsa mer om vad auktorisationen innebär!

  Läs mer !