MittSverige Vatten & Avfall

Projektör

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar.

 

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten.

 

Affärsområde Vatten & Avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.

 

På projektenheten blir du en av tre projektörer som tillsammans med projektledare och driftrepresentanter samt övriga organisationen arbetar med att säkra förnyelse, funktion och kapacitet på ledningsnätet.

 

Projektenheten genomför cirka 200 projekt per år. Projekten kan innefatta ledningsnätsarbeten, anläggningsbyggnationer på avloppsrenings- och vattenverk, pumpstationer, ombyggnationer av byggnader, mekaniska processarbeten och så vidare.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör har du ett huvudansvar för att driva tilldelade projekt i fasen utredning/projektering enligt bolagets projektriktlinje. I vissa projekt tar du rollen som projekteringsledare/uppdragsledare för att styra och leda interna och externa projektdeltagare i rätt riktning mot projektets uppsatta mål. Du har en viktig roll i att se till att våra projekt blir väl genomarbetade genom ett effektivt arbetssätt med fokus på kvalitet och långsiktig hållbarhet.

 

Följande arbetsuppgifter skall utföras i enlighet med de interna och externa krav som gäller:

• Projektering och ritningsframställning av vatten-, spill-, och dagvattenledningar

• Upprätta handlingar, så som ritningar i plan, profil och sektion samt förteckningar över dessa inklusive revideringar av upprättade handlingar

• Rapportera läget i projekteringen vid projekteringsmöten och i tidigt skede flagga för avvikelser till projektledaren

• Planera utredningar tillsammans med projektledaren för att klara uppsatta leveranstider

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning mot ledningsnät VA eller motsvarande. Alternativt ser vi att du har annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som ger motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 

Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, öppen för nya idéer och levererar med tyngdpunkt på kvalitet, hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Jobbet som projektör kräver att du har goda generella IT-kunskaper utöver Officepaketet, du behärskar svenska väl i både tal och skrift, och vi ser gärna att du behärskar teknisk engelska.

 

Då platsbesök ute på våra anläggningar är ett naturligt inslag i ditt dagliga arbete krävs att du har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektering inom VA-branschen, dimensionering av ledningsnät, mätteknik och om du har goda kunskaper i Auto-CAD Civil 3D.

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

 

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-04

Referensnummer: C109333

 

Lön

Löneform: Månadslön

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktperson

Jonas Hed

Projektchef

070-425 37 46

 

Fackliga företrädare

Kent Johansson

Sveriges ingenjörer

070-190 54 80

 

Jessica Olsson

Vision

076 501 46 15

 

Övrigt

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 11 timmar . Arbetsort : Nordanstig, Sundsvall, Timrå . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från MittSverige Vatten & Avfall

Alla jobb hos MittSverige Vatten & Avfall

Liknande jobb Projektör