NCC

Installationsledare Building Örebro

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete präglas av våra värderingar ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC Building avdelning Örebro/Värmland håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset vid USÖ, nya Kulturkvarteret, nytt vård- och omsorgsboende samt flera andra projekt.

Vi ser mycket positivt på framtiden och för att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

 

Installationsledare Örebro – Från projektering till färdigt projekt

 

Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

 

Din nya roll

Som installationsledare ansvarar du för installationsfrågor i våra projekt. Du ansvarar för att styra och samordna arbetet med installationer främst ute i produktionen men du kommer även att vara delaktig i projekteringen där du stöttar projekteringsledaren och konsulterna samt i kalkyl och anbudsfasen där du är med och stöttar med din tekniska kompetens. I din roll kommer du i kontakt med både kunder, leverantörer och konsulter. Beroende på projektens storlek är du delaktig i ett eller flera projekt samtidigt.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

 

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning eller utbildning inom installation. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom din profession antingen inom produktion som projektledare, projektör eller alternativt har du arbetat som ledande montör. Som installationsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med b.la. projektchef, platschef och arbetsledare planerar du det dagliga arbetet med installationer i projekten.

 

Vi söker dig som har lätt att se helhet och förstå sammanhang mellan tekniska installationer och bygg. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann i ditt arbete och är en kreativ problemlösare. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt, samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Vi tror att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

 

Det är meriterande om du har produktionserfarenhet och inom områdena EL och Styr.

 

 

Ytterligare information Tjänsten är en tillsvidareanställning, B-körkort är ett krav och placering är i Örebro.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Specialistchef Fredrik Sundin på telefon 0700-887782 alternativt till Åsa Rasmusson gruppchef på 0790-787819 Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2020-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 9 timmar . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Installationsledare Building Örebro