NCC

Mekaniker

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll. En central del är att underhålla, reparera och kostnadseffektivisera vår maskinpark inom asfaltsbeläggning. Arbetet sker både i den egna verkstaden men även ute på fält.

 

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå

 

Din roll

Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon.

 

Dina erfarenheter

Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta egna beslut. En del arbetsuppgifter sker ute i fält vilket kräver att du är flexibel och effektiv.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. I tjänsten ingår resor inom AC och BD Län. B-körkort är ett krav.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsterna hos oss? Kontakta gärna site managerPeter Häggkvist tel 070-386 93 76. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 oktober 2020.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 3 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mekaniker