Newsec

Teknisk förvaltare till JM@homes uppstart i Göteborg

Arbetar du som teknisk förvaltare alternativt driftingenjör och letar efter nästa steg i karriären? Drivs du av god service och kundrelationer? Nu ges en unik möjlighet att ta del av JM@homes spännande utvecklingsresa där du kommer vara ansvarig för den tekniska förvaltningens uppstart i Göteborg. Låter detta intressant för dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

JM@home är inne i en stor expansionsfas och söker nu en teknisk förvaltare som är sugen på att få vara med och skapa något från grunden. Denna tekniska förvaltare ska dela samma affärsdriv och servicekänsla som övriga medarbetare på JM@home.


Om företaget

JM@home AB är ett dotterbolag till JM AB som levererar förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar.

För oss på JM är boendets trygghet lika viktig som en hållbar fastighet. JM byggda bostadsrättföreningar har därför förmånen att erbjudas kompetent teknisk och ekonomisk förvaltning av oss på JM@home. Vi har även möjlighet att erbjuda boendetjänster till våra kunder. Vi finns helt enkelt för att hjälpa till med allt från tidskrävande uppgifter till enklare administration, beroende på kundens behov och önskemål.


Din roll

Som teknisk förvaltare hos JM@home kommer ditt fokus ligga på att säkerställa driften. Detta genom att leda olika underleverantörer och vara ytterst ansvarig för all kundkontakt. Genom att göra detta säkerställer du att kundens mål i förvaltningsavtalet uppfylls på bästa möjliga sätt. Med hjälp av din expertis kan föreningarna vara trygga med att de får hjälp av rätt underleverantörer att utföra specifika uppdrag.


Exempel på andra arbetsuppgifter:

- Upprätta underhållsplaner och utföra underhållsbesiktning.
- Ha tillsyn över att myndighetskrav (exempelvis besiktning av hissar etc.) och se att dessa genomförs samt administration av den samma
- Agera kravställare gentemot underleverantörer
- Upphandling av underhållsåtgärder
- Bygglov och myndighetskontakter
- Framtagning av driftrapporter
- Skadereglering (stötta genom att föra dialogen med försäkringsbolag åt bostadsrättföreningar)
- Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
- Kontakt med styrelser, boende, kollegor, entreprenörer och andra intressenter
- Ansvara för förvaltningsrapport och representera JM@home på styrelsemöten i tekniska frågor. En del av dessa möten sker på kvällstid


Din profil

Vi söker dig som har:
- Minst 5 års erfarenhet inom drift och underhåll från fastighetsbranschen
- Relevant utbildning inom bygg alternativt fastighet, eller tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll
- B- körkort
- Mycket goda kunskaper i styr-och regler
- Förhandlingserfarenhet
- Erfarenhet av kvalitets och miljöarbete
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift
- Ett lösningsorienterat förhållningssätt med känsla för service

För att trivas i rollen som teknisk förvaltare hos JM@home ser vi att du trivs bra med att träffa mycket människor och att bygga relationer kommer naturligt för dig. Du är tydlig i din kommunikation, både mot kund och underentreprenörer och arbetar efter en väl fungerande struktur. Även fast du trivs bra i sociala sammanhang driver du självständigt ditt arbete framåt och är bra på att bedöma vad som behöver prioriteras först när det brinner på fler ställen samtidigt.


Låter det här som någonting för dig?

I denna rekrytering samarbetar JM@home med Newsec. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Anne Mathiasson på 0769-49 59 95 eller anne.mathiasson@newsec.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Newsec

Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Teknisk förvaltare till JM@homes uppstart i Göteborg