OnePartnerGroup

Catch & Dispatch Agent till Fujitsu i Östersund

Som Catch & Dispatch Agent kommer du att arbeta med IT-support med fokus på lösenordshantering och med olika typer av beställningar. Användarna kontaktar dig via telefon och mail och du ska på ett pedagogiskt och serviceinriktat sätt kunna presentera en lösning. Uppdraget är med start omgående så välkommen med din ansökan redan idag!


Om Fujitsu

Fujitsu är ett världsledande IT services företag och vår Servicedesk supportar över 2000 kunder över hela världen och vi besvarar mer är 1.5 miljoner samtal per månad på 40 olika språk.

 

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1 000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Läs mer om Fujitsu på:  http://www.fujitsu.com/se/

 

Beskrivning

I rollen som Catch & Dispatch Agent går ditt uppdrag ut på att via telefon och mail vägleda kunden på ett pedagogiskt och serviceinriktat sätt. Du som söker bör ha ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. 

 

Kvalifikationer

 

För att vara aktuell för tjänsten ska du besitta:

-Ett intresse av IT, teknik och support
-Kunna uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och engelska
-En god kommunikativ förmåga
-En pedagogisk förmåga
-Grundläggande PC kunskap
-Bra Servicekänsla

 

Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk. Du är en stabil och trygg person som har en bra kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor. Du är engagerad, entusiastisk, glad och serviceinriktad. Eftersom arbetstiderna kan variera så är det en fördel att du har körkort och tillgång till bil.

 

Det är meriterande att ha kännedom om:

-Windows operativsystem
-Office365
-Active Directory (AD)

 

Anställningsform
Visstidsanställning sex månader med god chans till förlängning.

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Varierande arbetstider
Fast lön

 

Om OnePartnerGroup Jämtland
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Övrig information:
Start omgående och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord:

 

Kontaktpersoner

Gustav Dalén

Studentambassadör

070-3140449

Gustav.dalen@onepartnergroup.se

 

Malin Kåhre

Kandidatansvarig

063 - 19 43 34

malin.kahre@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 augusti

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Catch & Dispatch Agent till Fujitsu i Östersund