OnePartnerGroup

Norrlands Trähus söker Kalkylator

Beskrivning:
Som Kalkylator kommer du framför allt arbeta med projektkalkyler. Du samarbetar bl a med konstruktörer, projektledning och VD i kalkylarbetet. I företaget finns bra stödprocesser och etablerade rutiner.  
Norrlands Trähus är inne i ett spännande och innovativt skede där man bl a arbetar med ny teknik för att bygga åttavånings-hus med trästomme, vilket också innebär miljömässiga fördelar. 
Placeringsort är Östersund alternativt Hammerdal.


Kvalifikationer:

Vi söker dig med en relevant bakgrund både utbildnings- och arbetserfarenhetsmässigt. Utbildning på universitets-/högskolenivå är meriterande. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande. Arbetet ställer krav på en god förmåga att arbeta självgående och förmåga att samtidigt både vara detaljnoga och ha en helhetsförståelse. Som person kännetecknas du av noggrannhet och att du är något av en "siffermänniska". Du är uthållig och har hög arbetskapacitet. Du är prestigelös när det gäller att ta på dig andra uppgifter då det behövs. 

Branschen går mot en högre digitaliseringsgrad varför det är meriterande om du har ett intresse/kunskaper inom det området. 
Goda kunskaper i Excel är ett måste.
Du har en bra förmåga att uttrycka dig väl såväl i tal som skrift.
B-körkort 


Om Norrlands Trähus:

Norrlands Trähus tillverkar och levererar husstommar med väggar, bjälklag och takelement i både trä och stål. Vi är ett kunskapsföretag med rötterna i jämtländska Hammerdal, en bygd med lång tradition av träförädling och bygghantverk. Vi har nära till skogsråvaran och har sedan generationer tillbaka insett vikten av att bygga hållbart, miljövänligt och ekonomiskt. Att Norrlands Trähus startade i Hammerdal, Jämtland är ingen slump. Hammerdal är omgivet av rik skog och att arbeta med träförädling och byggande är en stor del av ortens historia och lokala tradition. För femtio år sedan så började man i Hammerdal att utveckla teknik för att tillverka prefabricerade husstommar i trä. Vi är stolta över att ha bidragit till den utvecklingen sedan vår start 2001. Då startade vi i liten skala med fem medarbetare, idag är vi 65 personer och omsätter över 100 miljoner per år. 
Läs mer: 
www.norrlandstrahus.se


Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön


Övrigt:

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på 
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson
Senior Rekryteringskonsult
063- 19 43 30 (vxl)
hans-olof.jonsson@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Norrlands Trähus söker Kalkylator