Skanska

Installationsledare till BoKlok i Malmö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Våra produkter präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vi har ett behov av att stärka vår tekniska kompetens inom installationsområdet och står inför en spännande förändringsresa, och vill gärna att just du följer med!

 

Vill du ingå i vårt produktutvecklingsteam som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för effektiva och lyckade projekt? Om svaret är Ja ska du läsa vidare!

 


Dina arbetsuppgifter

Rollen som installationsledare är en central resurs där du arbetar med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar både tekniskt och ekonomiskt. Ditt team ansvarar för utvecklingen och projektering av BoKlok´s olika produkter.

Du kommer att arbeta med att ta fram tekniska kravspecifikationer såväl i tidiga skeden som i projekteringsskedet och se till att dessa följs upp under upphandling samt produktion. I tidiga skeden tillser du även att krav och önskemål från beställare och myndigheter uppfylls. Du ansvarar för ledning och coachning av medarbetare, konsulter och underentreprenörer i installationsfrågor.

 

Placeringsort för tjänsten är i Malmö.

 


Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom installationsområdet och allra helst har du arbetat med projektering i ett antal år. Du har förmågan att se helheten för installationsdisciplinerna VVS, el-/teleteknik, styr-/övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till dess avslutning. Din huvudsakliga kompetens ligger dock inom VVS-området.

 

Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Du är affärsmässig samt har god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete. Som person är du öppen, social och prestigelös.

 

Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet.
Du behöver också ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.

 


Vi erbjuder

Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalité till våra kunder. Nära till skratt samt en vilja att alltid göra sitt bästa!

 


Ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att lämna en ansökan eller tipsa någon i ditt nätverk som du tror kan passa för rollen!
För mer information om tjänsten kontakta Marcus Hedman som är chef för funktionen Produkt, 073-202 44 91.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare till BoKlok i Malmö