Skanska

Projektchef Asfalt Entreprenad - Skåne

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

                               

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till Asfalt Entreprenad i norra Skåne söker vi nu en

 

Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling

 

Som projektchef har du det övergripande ansvaret för Skanskas asfaltsverksamhet inom din geografi. Du har ekonomiskt resultatansvar för verksamheten med prognos, budget och uppföljning samt ett ansvar för affären i sin helhet.

 

Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du kommer ansvara för vår verksamhet i framförallt norra Skåne och vi vill att du är placerad inom den geografin. Du rapporterar till distriktschefen för Entreprenad i Region Syd samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.

 

Du gillar att bygga lag och driva lönsamma entreprenadprojekt! 

 

I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som stöttar operativt ute i projekten. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.

 

Du har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb.

 

Du har också:

  • Erfarenhet från liknande ledande befattning och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt - med goda resultat
  • Teknisk utbildningsbakgrund med inriktning mot väg och vatten, alternativt  motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
  • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
  • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan. Det är meriterande om du tidigare har samarbetat med Trafikverket och kommuner.

 

Ansök senast 26 maj eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Knutsson på 010-448 36 20.

 
Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Asfalt Entreprenad - Skåne