Skanska

Projektingenjör Hus Norr - Gävleborg Dalarna

Vi inom Hus i Dalarna Gävleborg skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi erbjuder Dig spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med härliga och kompetenta kollegor.

Vi driver framgångsrika byggprojekt

Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. Logistiken ska fungera och inköpen utföras med ett öga på både pris och kvalitet. Hur ligger projektet till med avseende på ekonomi och tidplan?

Vill du vara projektets ”hjärna”?

Som projektingenjör är det just dessa områden du ansvarar för. I projektet är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med Produktionschefen och den övriga projektledningen. Du är experten på inköp, planering, projektering, installationer, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Våra projekt är stora och ofta tekniskt utmanande och det krävs starkt engagemang av dig för ett lyckat slutresultat.

Är du engagerad i miljö- och hållbarhetsfrågor?

Då kommer du att känna dig extra hemma hos oss på Skanska. Vi arbetar aktivt med miljöcertifieringar och social hållbarhet kring våra byggen. Som projektingenjör hos oss får du aktivt medverka till att Skanska når sina högt uppsatta mål. 

Placeringsort är lämpligtvis Gävle med omnejd.

Är du byggnadsingenjör med flerårig praktisk erfarenhet av bygg/anläggning? Då vill vi gärna att du hör av dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV. Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna, men senast den 31 maj. Har du frågor? Kontakta Tina Sjödin, HR på 010-449 07 98 eller Håkan Wigholm, Distriktschef på 010-449 27 72.


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Norr - Gävleborg Dalarna