Wikan Personal

El- och automationstekniker

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 90 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Vi söker nu en el- och automationstekniker till vår underhållsavdelning. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som el- och automationstekniker kommer du arbeta brett och varierat med diverse installationsarbeten, felsökning av maskiner och processteknisk utrustning, reparationsarbete samt beställning av material. Arbetet sker i nära samarbete med mekaniker, drifttekniker och personal i serviceenheten. I tjänsten tillhör du underhållsenheten och rapporterar till enhetschefen. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med frihet under ansvar.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten kräver att du har genomfört en elteknisk utbildning alternativt en utbildning inom automationsområdet. Minst B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten. Beredskapstjänstgöring kan ingå. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, helt eller delvis i industriell miljö. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen behöver du ha ett självständigt arbetssätt och vara trygg med att på egen hand och tillsammans med kollegorna planera och prioritera arbetsuppgifterna. Bredden i arbetet förutsätter att du är en prestigelös, öppen och positiv person, som värdesätter vikten av samarbete.

Detta är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Beredskap kan komma att ingå.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din anökan.

Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.seInformation och kontakt
För mer information kontakta Ola Jontoft på Wikan Personal. 044-5906513

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 december . Arbetsort : Hässleholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb El- och automationstekniker