Wikan Personal

Reparatör / tekniker

The Absolut Company söker en reparatör/tekniker till underhållsavdelningen i Åhus.

Om företaget
The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion, utveckling och strategisk marknadsföring av Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa och Our/Vodka. Absolut Vodka är världens femte största internationella spritvarumärke. All Absolut Vodka tillverkas i Åhus, Skåne, med samma kontinuerliga destillation som introducerades av dess progressive grundare LO Smith. Idag är det Sveriges enskilt största livsmedelsexport. Malibu är världens största rombaserade spritdryck med kokosnötssmak. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company, tidigare V&S Vin & Sprit AB, ett bolag inom Pernod Ricard-koncernen, #2 inom vin och sprit globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget har 500 anställda och försäljning i över 150 marknader. VD är Anna Malmhake.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med modern produktionsutrustning och styrsystem och ingå i ett arbetslag som ansvarar för den tekniska driften av anläggningen. 

I huvudsak kommer du att arbeta med:
- Förbättringar och reparation av produktionsutrustning
- Underhåll och felsökning
- Ingå i projektgrupper och driva egna projekt
- Installationsarbeten av ny utrustning

Din bakgrund/Dina egenskaper
Rollen som reparatör/tekniker kräver att du har en teknisk gymnasieutbildning samt erfarenhet av produktion och underhållsarbete. För att lyckas i rollen krävs det även ett stort tekniskt intresse och en stark vilja att utvecklas. Vi lägger stort fokus på personlig lämplighet där lyhördhet och eget driv är avgörande. I arbetslaget ställs också höga krav på samarbetsförmåga där du med ett lösningsorienterat förhållningssätt ska ta dig an dina arbetsuppgifter. Det ses meriterande med tidigare erfarenhet av att leda projekt. 

Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska samt B-körkort.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och flextid tillämpas.

Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 19 december.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Vid funderingar, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristoffer Svensson, 044-5906508 eller rekryteringskonsult Jennie Johansson, 044-5906505.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 26 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Reparatör / tekniker