Wikan Personal

Servicetekniker

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker till vår kund en Servicetekniker.

Vår kund är ett väletablerat företag som startades 1921. Kunden utvecklar, tillverkar och säljer förpackningsmaskiner för fyllning och pallettering av säckar.
Företagets kunder finns inom livsmedels-, foder och kemi-industrin.
Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos vår kund.


Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker innefattas det arbetsuppgifter så som montering, injustering och idrifttagning av förpackningsmaskiner. Du som person behöver vara resvillig då tjänsten omfattar frekvent resande, både som dagresor men också med övernattning.

Du som servicetekniker på vår kunds företag blir en viktig del av vårt serviceteam där teknikintresse, känsla för att skruva och förstå lösningar, samarbetsförmåga och självständigt arbete är viktiga förutsättningar.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Önskvärt är god kunskap inom teknik samt kunskap i pneumatik och datavana.
Eftersom mycket resor förekommer är B-körkort ett krav, därtill goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi gör löpande urval. Känns tjänsten intressant så sök redan i dag.
Senaste ansökningsdag den 16 december.

Vid rågor ring gärna.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Eksjö . Publicerat : 22 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Servicetekniker