Wikan Personal

Servicetekniker för tandvårdsutrustning

Om företaget
Dental & autoklavserice i norr AB är ett fristående serviceföretag som utför service och installationsarbeten på både landstings och privata tandvårdskliniker i Västerbotten & Norrbotten. Vi samarbetar med flera av de ledande leverantörerna i branschen. Företaget ägs och drivs lokalt med Skellefteå som bas.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en servicetekniker som har erfarenhet och gärna jobbat med medicinteknisk utrustning men det är inget krav. Du ska arbeta med att utföra förebyggande underhåll samt akuta servicearbeten även installationsarbeten förekommer. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara tandvårdskliniker runt om i Västerbotten och Norrbotten. Eftersom i stort sett alla jobb utförs hos kund innebär det en hel del bilkörning samt även en del övernattningar. Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad och ansvarsfull medarbetare. Du kommer att vara en viktig del av vår framgång med din personliga service, så därför värdesätter vi att du har lätt att kommunicera med både kunder och kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Din bakgrund kan exempelvis vara en servicetekniker som är van att utföra arbeten ute hos kund. Det viktiga är att du är en självgående problemlösare som gärna har erfarenhet av till exempel elektronik, pneumatik mm. Är du utbildad inom medicinsk teknik så är det meriterande. 
Du kommer att få en ordentlig inskolning samt utbildning på de produkter som du ska jobba med så du känner dig trygg i din nya roll.
Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar då är det dig vi vill ha, ansök snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2017-12-10 
För information: Kenneth Vidmark, 0910-77 09 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 22 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Servicetekniker för tandvårdsutrustning