Wikan Personal

Spolbilstekniker

Skånska Högtrycksspolarna söker nu en Spolbilstekniker.

Om företaget
Skånska Högtrycksspolarna AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsunderhåll. Spolarna erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem och modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande. Spolarna utsågs till Superföretag 2015 av Veckans Affärer och har varit Gasellföretag i flera år i rad. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och verksamhetsområdet är Skåne, Blekinge, södra Småland och Göteborg, med lokala kontor på flera orter. 
Vi söker nu en spolbilstekniker till Ovesholm, strax utanför Kristianstad i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som spolbilstekniker kommer du arbeta med service- och underhållsspolningar i lägenheter och hus. Även filminspektioner med tillhörande analys och dokumentation ingår i tjänsten där utbildning kommer ges på företaget.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus samt att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du måste även vara flexibel och kunna tänka dig att arbeta på olika ställen varje dag, helt beroende på uppdraget.
Utbildning sker inom företaget!

Det är meriterande med C-körkort och YKB. Vi ser det som meriterande om du tidigare även arbetat med underhållsspolning. Du ska även gilla fysiskt krävande arbete och är van vid att hugga i när det behövs.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan personal de första 6 månaderna med målsättningen att gå över i anställning direkt på Spolarna.

Arbetstiden är förlagd 14:00-23:00 samt beredskap fram till 07:00. På sikt så kommer tjänsten att övergå till dagtid med planerad jour.

Ansökningar till tjänsten görs endast på Wikans hemsida senast 10/12, men urval sker löpande så skicka in din ansökan direkt!

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på tel. 044-590 65 13.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 5 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Spolbilstekniker